Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Over ons

Over ons

Welkom bij Thomas Trucks, uw wereldwijde partner in Im- & Export van hoogwaardige gebruikte machines, opleggers en bedrijfswagens. Onze organisatie kenmerkt zich door een toewijding aan kwaliteit, ondersteund door een schat aan ervaring in de dynamische wereld van im- & export.

Met trots profileren we ons als dé internationale specialist, waarbij we met zorg geselecteerde voertuigen aanbieden die voldoen aan de hoogste normen. Of het nu gaat om gebruikte opleggers, bedrijfswagens, of gespecialiseerde machines, ons doel is om aan uw specifieke eisen te voldoen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Wat ons onderscheidt, gaat verder dan het leveren van voertuigen. We begrijpen dat een soepele logistiek essentieel is, daarom bieden we uitgebreide begeleiding bij invoer en transport. Zo garanderen we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een efficiënt en betrouwbaar proces voor elke aankoop.

Bij Thomas Trucks geloven we in de kracht van kwaliteit en ervaring met ons personeel wat meerdere talen spreek en onze vakkundigheid in de technische dienstverlening zorgen wij voor de ideale aankoop voor u.

Rectangle%2048
Rectangle%20164
onder

Diensten

Ontdek de uitgebreide diensten van Thomas Trucks, uw betrouwbare partner voor Im- & Export van bedrijfsvoertuigen, opleggers en machines. Wij bieden gespecialiseerde assistentie bij transport, export, douaneafhandeling en verkoop, met een focus op internationale transportdiensten. Vertrouw op ons ervaren team voor vakkundige begeleiding en soepele logistieke oplossingen. Bij Thomas Trucks gaan we verder dan alleen voertuigen; wij bieden een totaalpakket aan diensten om aan al uw bedrijfsvoertuig behoeften te voldoen.

TruckThonas%201
Transport

Wij bieden vakkundig transport naar diverse Europese havens voor de door u aangeschafte trucks. Onze toegewijde logistieke oplossingen zorgen voor een naadloze overgang van uw voertuigen naar de gewenste bestemmingen.

Exportdocumenten

Bij ons kunt u rekenen op een volledige service, inclusief het verstrekken van exportdocumenten zoals transito kentekens en de bijbehorende verzekeringen voor de door u aangeschafte truck. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat uw exportproces soepel verloopt, met alle benodigde documentatie en verzekeringen op maat.

Douaneafhandeling

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vele antwoorden over importrestricties, douanevoorschriften en verschepingsmogelijkheden. Voor uitvoer buiten Europa verzorgen we graag de EX1 (uitvoerverklaring) voor u. Deze zijn klaar terwijl u wacht. Voor de niet betaalde BTW verlangen wij normaliter een borg. Na ontvangst van de gestempelde douane documenten ontvangt u deze borg zo snel mogelijk van ons retour.

Werkplaats

Ontdek de kwaliteitsdiensten van onze eigen werkplaats. Wij bieden professionele en deskundige inspecties van uw voertuig, en indien nodig voeren wij tegen scherpe tarieven kleine reparaties uit. Vertrouw op ons team van experts om uw voertuig zorgvuldig te controleren en in topconditie te houden.

Banden

Ontdek de uitgebreide dienstverlening van Van Aalderen Banden / Autostyling BV, naast onze kernactiviteit handel. In onze eigen werkplaats bieden wij professionele montage van truckbanden uit eigen voorraad, volledig afgestemd op uw voorkeuren. Met jarenlange ervaring delen wij graag ons advies en voorkeur met u. Onze expertise stelt ons in staat specifieke aanbevelingen te doen op basis van merk en type banden, afgestemd op de diversiteit van vrachtwagens, ladingen en bestemmingen.

Contact

We horen graag van u

Heeft u vragen of wenst u persoonlijke ondersteuning? Aarzel niet en neem contact met ons op! Vul ons contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel direct naar het hieronder vermelde nummer. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Openingstijden

Ma/Vrij

8:00 t/m 17:30 uur.

Zaterdag

8:00 t/m 13:00 uur.

Zondag

Gesloten.

+31624752788

info@thomastrucks.nl